Personlig Træner Anette Klarskov
Alle kan nå sit mål

Filosofien bag Personlig Træner Anette Klarskov

Min mission er at hjælpe så mange mennesker som muligt med at opnå en højere livskvalitet gennem øget selvværd, færre smerter, god kontakt mellem krop og psyke, øget energi og overskud, øget styrke, vægttab mm

Min filosofi er at alle har ret til et godt liv. Et liv hvor vi føler os i balance, er glade og har energien og styrken til at klare livets udfordringer.

Der er ikke et endegyldigt svar på hvad et godt liv er, da vi alle er forskellige. Derfor tilbyder vi 100% individuelle forløb. 

Det skal være sjovt at skifte livsstil og træne. Det skal være noget du har lyst til - ellers forbedrer det ikke din livskvalitet og det SKAL det.

Jeg står ved din side gennem hele dit forløb og fejrer dine sejre med dig. På de dårlige dage er jeg klar med en skulder og en peptalk. Alle møder modstand indimellem. Jeg står klar til at hjælpe dig gennem de svære perioder.

Jeg hjælper dig med at sætte realistiske delmål og nyde rejsen til målet. Du vil opleve at rejsen mod målet er selve succesen. Succes er når du overskrider dine grænser, rykker dig mentalt og fysisk, har tabt det første kg, løbet den første km, begynder at se markering af dine muskler og når du smiler til dig selv i spejlet og ved, at du kan!

Jeg bliver ikke blot din træner men også din ven.

Jeg tilrettelægger din træning, så den passer til dig. Jeg sørger for at du bevarer motivationen, føler glæde ved din træning, at du er stolt over dine fremskridt og at du lærer nye sider af dig selv at kende.

OM ANETTE

Jeg har stor erfaring og succes med livsstilsændring.

Min store passion er at hjælpe dig med at ændre livsstil så du opnår en balance i dit liv.

En livsstil hvor du lærer at elske din krop og det den kan og nyder at bruge den og se på den. Hvor du ikke føler dig begrænset og hvor du har et naturligt og sundt forhold til kost og træning. Hvor du opnår en stabil vægt og øget energi og overskud.

Min mission er at hjælpe dig til at elske dig selv og dit spejlbillede. Blive fri af eventuelle smerter og uhensigtsmæssig kropsholdning. Føle dig yngre og stærkere. Opnå DIT mål og lære dig at opnå succes på andre sider i livet. Give dig en mental og fysisk styrke til at klare alle udfordringer og opnå succes med hvadenten du giver dig i kast med.

At være personlig træner er min store passion. Jeg elsker ganske enkelt mit job, hvilket du hurtigt mærker.

 

Jeg har selv prøvet at være både overvægtig og undervægtig. Jeg har prøvet diverse kure mm for bare at finde ud af at et resultat opnået på den måde ikke var holdbart.

Jeg skulle blive over 30 år før jeg fandt vejen til et balanceret liv fyldt med glæde og overskud. Jeg har idag en stabil vægt og lever et liv uden begrænsninger. Jeg lytter til min krop og giver den det den har brug for. Jeg føler mig fuld af overskud, glæde og taknemmelighed. Dette brænder jeg for at give videre til dig.

Jeg sørger for at du har det sjovt, mens du træner. Vi kommer til at grine meget, du bliver presset og får sved på panden og jeg fejrer dine sejre med dig! Ligeledes er jeg klar til at lytte til dig på de hårde dage og du vil opleve at selv på en hård dag, vil din træning få dig op i humør. Jeg står ved din side når du skal lære at søge mulighederne og ikke lade dig begrænse. Jeg lærer dig at din krop har brug for alle næringsstoffer og du vil opleve at den kan fortælle dig hvad den mangler, når den er i underskud og du vil aldrig mere være plaget af dårlig samvittighed over kosten.

Min baggrund og træningserfaring:

Jeg har trænet aerobic og styrketræning i ca. 25 år. Først kastede jeg mig over aerobicbølgen og senere blev det styrketræning.

Jeg har desuden trænet karate og haft egen hest - 3 af slagsen.

Tidligere løb jeg flere gange om ugen og cyklede lange ture i højt tempo på min racercykel.

I dag træner jeg styrketræning målrettet og stiller op i fitnessstævner. Jeg træner ca. 4-5 gange om ugen. Mine træningspas varer ca. 45 min. Dvs. 3-4 timer samlet om ugen. Når jeg træner cardio er det HIIT på vores tabatahold. 

 

Jeg er født: 21-03-73

Jeg er uddannet revisor og arbejdede i revisionsbranchen i mange år inden jeg kastede mig over min passion - at hjælpe andre med at opnå højere livskvalitet.

Jeg er mor til 2 dejlige drenge på hhv 21 og 11 år

Relevante uddannelser:

1994 Uddannet Aerobicinstruktør fra Aalborg Sportshøjskole.

2012 Uddannet Fitnessinstruktør fra Atwork skolen, Frederiksberg, Kbh.

2012 Uddannet Sundhedsugle fra Atwork skolen, Frederiksberg, Kbh.

2012 Uddannet Personlig Træner, Atwork skolen, Frederiksberg, Kbh.

Certificeret personlig træner i EHFA og registreret i EREPS.

2012- nu selvstændig personlig træner med egne lokaler i Slagelse

Jeg følger godt med i udviklingen indenfor kost, træning og livsstil ved at holde mig opdateret med nye undersøgelser og forskningsresultater samt følge kurser inden for mit felt.

Jeg har udviklet mit eget koncept indenfor indenfor livstilsforløb og udviklet forskellige kurser, der udbydes dels som onlinekurser og som klasseundervisning.

Jeg har flere samarbejdspartnere og sparringspartnere og har flere projekter igang med dem som du løbende vil blive informeret om under kurser og foredrag.

Lidt billeder fra vores egen træning samt fra scenen

Personlig Træner Anette Klarskov, Elmedalsvej 1, 4200 Slagelse Tlf: 2286 4003, E-mail: anettekl@outlook.dk

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk