Personlig Træner Anette Klarskov
Alle kan nå sit mål

Invester i dig selv!

Når du investerer i en personlig træner, skal du se det som en investering i dig selv. Pengene kommer mangedobbelt tilbage. For det første oplever jeg at mine kunder sparer tid i træningscentret og resultaterne kommer hurtigere med hjælp fra en personlig træner. Mange træner ofte bare mere når resultaterne udebliver, men med korrekt træning, kan de nøjes med den halve tid.

Når du træner korrekt og følger en personlig plan bliver du stærkere, der hvor du er svag, får strukket stramme muskler ud og får en bedre kropsholdning. Du får færre sygedage, færre smerter i ryg og led og en gladere og lettere hverdag. 

Et individuelt forløb tilpasses dig 100 %. Der tages hensyn til evt. tidligere skader/skavanker, dit mål, din tid til rådighed, samt hvad du har lyst til at træne. Desuden får du en personlig kostplan og opbakning og sparring hele vejen til du når dit mål.

Forløbet starter med en samtale om dit mål og dine behov, dine muligheder og motivation i forhold til målet, samt dine forventninger til både mig og dig selv.

Jeg laver en kropsanalyse og evt. fysiske test i forhold til dit mål. Hver anden uge vil vi lave opfølgning på målene, så vi kan følge din udvikling.

Jeg har forskellige forløb alt efter hvor meget du har brug for hjælp og opbakning.

Derudover er det muligt at sammenstykke dit HELT personlige forløb. F.eks. hvis du vil starte op med flere eller færre timer om ugen og efterhånden øge eller nedsætte timerne. Det kan f.eks. være hvis du har ligget syg eller har været inaktiv i en længere periode og vil starte langsomt op og udvide efterhånden som du kommer i bedre form. 

I menuen ovenfor kan du læse om mine faste forløb og hvis du vil høre om hvordan vi kan sammenstykke dit hellt eget forløb, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Personlig Træner Anette Klarskov, Elmedalsvej 1, 4200 Slagelse Tlf: 2286 4003, E-mail: anettekl@outlook.dk

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk